Η εταιρεία μας

   

Η εταιρεία μας

Picture 048

Η εταιρεία μας FLY PEST CONTROL είναι μια δυναμική εταιρεία με επιστημονικές βάσεις στα θέματα ελέγχου παράσιτων με έδρα τη Λευκωσία. Δραστηριοποιείται σε όλη την Κύπρο από το 1985 στον κρίσιμο τομέα της υγείας όσον αφορά την πρόληψη, καταπολέμηση τρωκτικών, εντόμων και ερπετών σύμφωνα με τον Περί Ασφάλειας και Υγείας Νόμο στην Εργασία.

Αντιμετωπίζουμε άμεσα, δραστικά και με ασφάλεια κάθε πρόβλημα στον τομέα της Παρασιτοκτονίας και Μυοκτονίας. Είμαστε μέλος του Οργανισμού CyprusPest Control Association. Παρέχουμε όλες τις ασφαλιστικές καλύψεις για αστική ευθύνη καθός και ειδικό φωτισμό UVC Light ο οποίος καταπολεμά το μεγαλύτερο μέρος μικροβίων, βακτηρίων και μικροοργανισμών καθώς και τα αυγά τους από τις επιφάνειες χωρίς τη χρήση χημικών μεθόδων.

Επιγραμματικά, αναφέρουμε ότι ασχολούμαστε με τις εξής δραστηριότητες:

α) υγειονομικές απολυμάνσεις – μικροβιοκτονίες

β) απεντομώσεις δηλαδή αντιμετώπιση – καταπολέμηση πάσης φύσεως βλαβερών εντόμων όπως: κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, μυρμήγκια,ψαράκια, σκνίπες, κουνούπια, μύγες, αράχνες κλπ. Επίσης, καταπολέμηση ξυλοφάγων εντόμων όπως τερμίτες, σαράκι του ξύλου, powder post beetles καιεντόμων σε αποθήκες τροφίμων, υφασμάτων, χαρτιού, καπνού κλπ.

γ) μυοκτονίες – Καταπολέμηση των ποντικιών που τόσες πολλές ασθένειες μεταφέρουν.

δ) απωθήσεις πουλιών και ερπετών(περιστέρια, φίδια κλπ)

Πελάτες μας είναι βιομηχανίες τροφίμων, τράπεζες, οικίες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, πλοία, αεροδρόμια, υπεραγορές, εργοστάσια, νηπιαγωγεία, σχολεία και γενικά σε όλους τους χώρους. Εξυπηρετούμε εταιρείες και οργανισμούς οι οποίοι είναι πιστοποιημένοι με τα πρότυπα HACCP, IFS, BRC,AIB, ISO κτλ.

Η εταιρεία μας τηρεί όλους του Κανονισμούς όσον αφορά την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία 89/391/ΕΟΚ Κυπριακή Νομοθεσία 25(1/2002) και Περί Υγιεινής Τροφίμων Κανονισμών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου 852/204 καθώς και τις διατάξεις της Νομοθεσίας του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Γεωργίας καθώς και του Περί Βιοκτόνων Νόμου Κανονισμοί δυνάμει του άρθρου 44(2)(η) 89(Ι) του 2010.

Οποιοδήποτε πρόβλημα και αν υπάρχει τηλεφωνήστε μας. Μελετάμε το πρόβλημα σας, προγραμματίζουμε και εφαρμόζουμε την καλύτερη μέθοδο ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας.Μη διστάσετε να μας καλέσετε στο χώρο σας για δωρεάν εκτίμηση και συμβουλές.Παρέχουμε 24ωρη εξυπηρέτηση.