Μυοκτονία στην Κύπρο

   

Μυοκτονία

Ψεκασμοί απολυμάνσεις, τρόποι καταπολέμησης και εξολόθρευσης τρωκτικών(ποντίκια και αρουραίους).

Pest Control Nicosia

Η Μυοκτονία είναι διαδικασία που γίνεται από εταιρία απολυμάνσεων για την εξολόθρευση τρωκτικών και ποντίκια της επιχείρησης ή της οικίας. Τα ποντίκια αποτελούν κινούμενες εστίες μόλυνσης καθώς κουβαλούν πάνω τους αμέτρητους παθογόνους οργανισμούς και έχουν μεγάλες ικανότητες αναπαραγωγής. 

Οι ζημίες που μπορούν να δημιουργήσουν τα τρωκτικά είναι σε θέματα υγείας, αλλά και οικονομίας. Μια επιχείρηση με ποντίκια δεν δημιουργεί την καλύτερη εικόνα σε κάποιον ενδιαφερόμενο, ενώ προκαλούν και πολλές υλικές ζημιές. Καταστρέφουν καλώδια, αλλοιώνουν τα προϊόντα καθώς τα τρώνε όλα από λίγο κλπ.

Από άποψη υγείας, μπορούν να μεταδώσουν ασθένειες όπως ο τύφος ή η λεπτοσπείρωση μέσω των κοπράνων ή των ούρων τους. Επίσης μπορούν να μεταδώσουν τσιμπούρια αλλά και ψύλλους. Τα τρωκτικά αποτέλεσαν ο λόγος για τον οποίο αφανίστηκαν χιλιάδες άνθρωποι τα παλαιότερα χρόνια με τις επιδημίες που μετέδιδαν.

Σε κάθε περίπτωση, είτε πρόκειται για το οικονομικό όφελος, είτε για θέματα υγείας, τα τρωκτικά ανέκαθεν αποτελούσαν ένα δημόσιο κίνδυνο. Όταν υπάρχουν τρωκτικά σε ένα χώρο, πρέπει πρώτα να γίνει μελέτη του χώρου αυτού. Οι τεχνικοί μας θα ελέγξουν για να βρούνε τα σημεία διέλευσης τους. Αφού βρεθούν, τότε εγκαθίσταται το φάρμακο με την μορφή του δολώματος. Το δόλωμα αυτό έχει δηλητήριο μέσα του, και επιτυγχάνει τα εξής αποτελέσματα:

  • Ο θάνατος των τρωκτικών γίνεται εκτός τους χώρου της απεντόμωσης, και σπανίως θα δείτε κάποιο νεκρό τρωκτικό.
  • Μουμιοποιεί τα τρωκτικά μετά τον θάνατό τους, ώστε να εξασφαλίζεται ότι δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες οσμές, αλλά και ούτε υγρά από το νεκρό τους σώμα.

Οικολογική μέθοδος καταπολέμησης

Απωθητικά σκευάσματα
• Κολλητικές παγίδες
• Δολωματική στάθμη-δειγματοληπτική.

Χήμικη μέθοδος: κατασταλτική

Δολωματική στάθμη με σκευάσματα δεύτερης γενιάς ενός γεύματος.
• Υποκαπνισμός – fumigation

Τα δολωματικά σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι δεύτερης γενιάς,  και είναι ασφαλή για τον άνθρωπο.

Μυοκτονία στην Κύπρο

Η Fly Pest Control προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες σχετικά με την Μυοκτονία στην Κύπρο. Μην διστάσετε να μας καλέσετε για μια δωρεάν επιθεώρηση. Οι ειδικοί της Fly Pest Control θα είναι κοντά σας για να σας βοηθήσουν  σε κάθε πρόβλημα. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς.