Περιστέρια στην Κύπρο

   

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Ψεκασμοί, Απολυμάνσεις, Τρόποι Καταπολέμησης και Εξολόθρευσης.

Αρκετά είδη πουλιών είναι προσαρμοσμένα στη ζωή της πόλης ή του χωριού.  Πολλά είναι και τα προβλήματα που δημιουργούν, όπως περιτώματα τα οποία εκτός του ότι είναι αντιαισθητικά, είναι ανθυγεινά δημιουργούν αντιαισθητική εικόνα, δυσοσμία και θόρυβο και προβλήματα ασφάλειας.

Ενα από τα πιο ενοχλητικά πουλιά είναι τα περιστέρια. Βρίσκουν διάφορα σημεία όπως στέγες, περβάζια, κλιματιστικά, καλώδια και άλλα σημεία για να ξεκουραστούν ή να γενήσουν τα μικρά τους. Τόσο τα περιττώματα όσο και τα υλικά της φωλιάς τους είναι υπεύθυνα για δεκάδες ασθένειες, όπως Σαλμονελώσεις, Εγκεφαλίτιδες, Ορνίθωση,Λιστερίωση,Τοξοπλάσμωση, Παράτυφος, Σαλμονέλωση και παράσιτα (ακάρεα, κοριοί, ψύλλοι…).

Τα οξέα των περιττωμάτων τους είναι τόσο δραστικά ,έτσι ώστε να διαβρώνουν σε σχετικά μικρό διάστημα μπετόν, αλουμίνιο, μάρμαρο,ακόμη και ατσάλι !

Η απώθηση περιστεριών αποκτά ιδιαίτερη σημασία στους χώρους αεροδρομίων όπου η ύπαρξη τους δημιουργεί προβλήματα και ενέχει κινδύνους για την ασφάλεια των πτήσεων.

Η εμφάνιση περιστεριών σε χώρους κτιρίων, μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα, όπως καταστροφές μαρμάρινων και μεταλλικών επιφανειών, εξαιτίας της διάβρωσης από περιττώματα καθώς και άσχημες οσμές από περιττώματα και ούρα.

Συχνά τα περιστέρια γίνονται πηγή όχλησης καθώς ρυπαίνουν κτήρια και χώρους, δημιουργώντας προβλήματα και κινδύνους υγιεινής, αυξάνοντας επίσης σημαντικά το κόστος καθαρισμού και συντήρησης. Καθώς οι αρχιτεκτονικές ιδιαιτερότητες του κάθε κτηρίου και η πολυπλοκότητα του προβλήματος διαφέρουν, κάθε περίπτωση χρειάζεται ειδική αντιμετώπιση.

Διαθέτουμε προϊόντα που μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνοι σας, απλά και εύκολα. Για πιο δύσκολες περιπτώσεις μπορούμε να φροντίσουμε εμείς για την σωστή τοποθέτηση τους. Τα προϊόντα που εγκαθιστούμε είναι περιβαλλοντικά ασφαλή (μη τοξικά) και τελείως ακίνδυνα για τα πουλιά.

Υπάρχει λύση!

Τα Περιστέρια στην Κύπρο μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. Η εταιρεία μας απωθεί με ειδικές μεθόδους και ψεκασμούς τα περιστέρια στην Κύπρο, χρησιμοποιώντας μεθόδους που έχουν 100% αποτελεσματικότητα. 

Οι τεχνικοί επιστήμονες της FLY PEST CONTROL είναι πάντα κοντά σας και έχουν στη διάθεση τους μια σειρά από πανίσχυρα απολυμαντικά, εντομοκτόνα, μεθόδους για την αντιμετώπιση των εντόμων και τρωκτικών και παρέχουν τη βεβαιότητα ότι η προσβολή έχει αντιμετωπιστεί πλήρως με ικανοποιητικά αποτελέσματα, παρέχοντας υψηλό επίπεδο ασφάλειας για την οικογένεια σας αλλά και για τα κατοικίδια ζώα σας.

Για αυτό, σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα με τα περιστέρια στην Κύπρο, μην διστάσετε να μας καλέσετε για δωρεάν επιθεώρηση και συμβουλές. Είμαστε διαθέσιμοι όλο το 24ωρο για οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 99623363, 22311698

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς!