Μαύρα Μυγάκια στην Κύπρο

   

ΜΑΥΡΑ ΜΥΓΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Ψεκασμοί, Απολυμάνσεις, Τρόποι Καταπολέμησης και Εξολόθρευσης.

black flies in Cyprus 1 black flies in cyprus

Πολλά άτομα αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα Μαύρα Μυγάκια στην Κύπρο. Tα μαύρα μυγάκια πολλές φορές τα βρίσκουμε στο μπάνιο, στην κουζίνα, στα φυτά, και σε γλάστρες στο μπαλκόνι.

Τα μαύρα μυγάκια η μυγάκια των φρούτων (drosophila melanogaster), είναι μικρά μυγάκια με μήκος περίπου 3-8 χιλιοστά, συμπεριλαμβανομένων των φτερών τους.

Το βασικό χαρακτηριστικό της μύγας φρούτων είναι τα μάτια της, τα οποία είναι κόκκινα στο χρώμα.Το κεφάλι και ο θώρακας έχουν μαυριδερό χρώμα και η κοιλιά είναι κάπως σκοτεινότερη.Το κλειδί για τον έλεγχο των προσβολών της μαύρης μύγας των φρούτων είναι να βρεθούν και να αποβληθούν οι πηγές αναπαραγωγής της.

Κατά την έρευνα για τις πηγές αναπαραγωγής μαύρων μυγών φρούτων, θυμηθείτε ότι η προνύμφη μπορεί μόνο να επιζήσει σε οργανική ουσία αποσύνθεσης που είναι υγρή.

Η πρώτη προφανής θέση που ελέγχεται είναι σε σημεία όπου φρούτα ή λαχανικά είναι αποθηκευμένα έξω από τα ψυγεία ή τα δοχεία ψύξης.

Τα μαύρα μυγάκια επίσης συνήθως εμφανίζονται σε οινοποιεία και οξοποιίες.

Αν και υπάρχουν διάφοροι ψεκασμοί και παγίδες που χρησιμοποιούνται για να καταπολεμήσουν τις μύγες σε ένα σπίτι, το εστιατόριο ή εργοστάσιο, το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί χωρίς εξάλειψη της πηγής τους.

Υπάρχει λύση!

Τα Μαύρα Μυγάκια στην Κύπρο μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. Η εταιρεία μας εξολοθρεύει με ειδικές μεθόδους και ψεκασμούς τα Μαύρα Μυγάκια στην Κύπρο, ανάλογα με το είδος τους χρησιμοποιώντας φάρμακα εγκεκριμένα από τις Υγειονομικές Αρχές του Υπουργείου Γεωργίας και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι τεχνικοί επιστήμονες της FLY PEST CONTROL είναι πάντα κοντά σας και έχουν στη διάθεση τους μια σειρά από πανίσχυρα απολυμαντικά, εντομοκτόνα, μεθόδους για την αντιμετώπιση των εντόμων και τρωκτικών και παρέχουν τη βεβαιότητα ότι η προσβολή έχει αντιμετωπιστεί πλήρως με ικανοποιητικά αποτελέσματα, παρέχοντας υψηλό επίπεδο ασφάλειας για την οικογένεια σας αλλά και για τα κατοικίδια ζώα σας.

Για αυτό, σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα με τα Μαύρα Μυγάκια στην Κύπρο, μην διστάσετε να μας καλέσετε για δωρεάν επιθεώρηση και συμβουλές. Είμαστε διαθέσιμοι όλο το 24ωρο για οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 99623363, 22311698

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς!