Έντομα Αποθηκών

   

ΕΝΤΟΜΑ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Ψεκασμοί, Απολυμάνσεις, Τρόποι Καταπολέμησης και Εξολόθρευσης.

Insects Warehouse in Cyprus1 

Πολλά άτομα έχουν πρόβλημα με τα έντομα αποθηκών στην Κύπρο. Διάφορα έντομα προσβάλουν τα δημητριακά, το αλεύρι, τα όσπρια, τους ξηρούς καρπούς, τον καπνό και παρόμοια προϊόντα.

Μερικά από αυτά τα έντομα μπορεί να υπάρχουν αλλά να μην τα αντιλαμβανόμαστε έγκαιρα. Συνήθως αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα όταν αυτά πολλαπλασιασθούν και έχουν κάνει ήδη ζημιά στα προϊόντα. Τα έντομα αυτά αναφέρονται συνήθως ως πεταλούδες και σκουλήκια.

Στην ουσία διαχωρίζονται σε κολεόπτερα και λεπιδόπτερα και έχουν τέσσερα στάδια στην ανάπτυξή τους: αυγό, προνύμφη, χρυσαλίδες και ενήλικο. Όλα τα στάδια μπορούν να είναι παρόντα στα προϊόντα, αλλά τα αυγά είναι τόσο μικροσκοπικά που δεν τα βλέπουμε. Η προνύμφη είναι το πιο καταστρεπτικό στάδιο ορισμένες φορές, αλλά και το ενήλικο στάδιο είναι καταστρεπτικό σε κάποια από αυτά και είναι αυτό που βλέπουμε συχνότερα.

Υπάρχει λύση!

Τα Έντομα Αποθηκών στην Κύπρο μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. Η εταιρεία μας εξολοθρεύει με ειδικές μεθόδους και ψεκασμούς τα Έντομα Αποθηκών στην Κύπρο, ανάλογα με το είδος τους χρησιμοποιώντας φάρμακα εγκεκριμένα από τις Υγειονομικές Αρχές του Υπουργείου Γεωργίας και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι τεχνικοί επιστήμονες της FLY PEST CONTROL είναι πάντα κοντά σας και έχουν στη διάθεση τους μια σειρά από πανίσχυρα απολυμαντικά, εντομοκτόνα, μεθόδους για την αντιμετώπιση των εντόμων και τρωκτικών και παρέχουν τη βεβαιότητα ότι η προσβολή έχει αντιμετωπιστεί πλήρως με ικανοποιητικά αποτελέσματα, παρέχοντας υψηλό επίπεδο ασφάλειας για την οικογένεια σας αλλά και για τα κατοικίδια ζώα σας.

Για αυτό, σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα με τα Έντομα Αποθηκών στην Κύπρο, μην διστάσετε να μας καλέσετε για δωρεάν επιθεώρηση και συμβουλές. Είμαστε διαθέσιμοι όλο το 24ωρο για οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 99623363, 22311698

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς!