Ακάρεα Σκόνης στην Κύπρο

   

ΑΚΑΡΕΑ ΣΚΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Ψεκασμοί, Απολυμάνσεις, Τρόποι Καταπολέμησης και Εξολόθρευσης.

dust mites in Cyprus Dust Mites in Cyprus 1

 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΡΕΒΑΤΙΩΝ ΑΠΟ ΑΚΑΡΕΑ ΣΚΟΝΗΣ

Πολλά άτομα αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα Ακάρεα Σκόνης στην Κύπρο. Η κύρια πηγή αλλεργιογόνων ουσιών της οικιακής σκόνης είναι τα ακάρεα.Η μείωση της κακοσμίας στην κρεβατοκάμαρα και η μείωση κατά 99.97% της δράση των ακάρεων σκόνης θα δώσουν μια ανακούφιση στους πάσχοντες από αλλεργίες και καλύτερα αποτελέσματα στη θεραπευτική αγωγή τους.

Η ανάγκη για τη διατήρηση της καλής ποιότητας ενός στρώματος δεν είναι μια δαπάνη ή μια πολυτέλεια αλλά μια υποχρεωτική απάντηση στους εαυτούς μας, την οικογένεια μας, στους ανθρώπους μας αλλά και το περιβάλλον.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνδέουν την υγεία με το καθαρό στρώμα. Κατά τη διάρκεια του ύπνου μπορείτε να παρατηρήσετε τις μικρές ενοχλήσεις στο σώμα σας. Οι ενοχλήσεις αυτές δεν είναι μια ατέλεια του στρώματος αλλά συνήθως εμφανίζονται επειδή το στρώμα δεν καθαρίζεται σε βάθος ή και καθόλου.

Όλοι καθαρίζετε τα χαλιά σας τα οποία πατάτε 4-6 μήνες το χρόνο πληρώνοντας κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο. Το στρώμα σας που περνάτε σχεδόν το 1/3 της ζωής σας δεν θα έπρεπε να το καθαρίζετε;

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον επαγγελματικό καθαρισμό του στρώματος σας από τα ακάρεα σκόνης και τα υπολείμματα τους χρησιμοποιώντας εξεδικευμένες διαδικασίες με ειδικό φωτισμό UVC light το οποίο εξολοθρεύει όλα τα μικρόβια, βακτήρια και τους ιούς. Με ειδικό μηχάνημα αφαιρούμε όλα τα υπολείμματα από το κρεβάτι. Και έτσι έχετε ένα στρώμα καθαρό.

Υπάρχει λύση!

Τα Ακάρεα Σκόνης στην Κύπρο μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. Η εταιρεία μας εξολοθρεύει με ειδικές μεθόδους και ψεκασμούς τα Ακάρεα Σκόνης στην Κύπρο, ανάλογα με το είδος τους χρησιμοποιώντας φάρμακα εγκεκριμένα από τις Υγειονομικές Αρχές του Υπουργείου Γεωργίας και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι τεχνικοί επιστήμονες της FLY PEST CONTROL είναι πάντα κοντά σας και έχουν στη διάθεση τους μια σειρά από πανίσχυρα απολυμαντικά, εντομοκτόνα, μεθόδους για την αντιμετώπιση των εντόμων και τρωκτικών και παρέχουν τη βεβαιότητα ότι η προσβολή έχει αντιμετωπιστεί πλήρως με ικανοποιητικά αποτελέσματα, παρέχοντας υψηλό επίπεδο ασφάλειας για την οικογένεια σας αλλά και για τα κατοικίδια ζώα σας.

Για αυτό, σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα με τα ακάρεα Σκόνης στην Κύπρο, μην διστάσετε να μας καλέσετε για δωρεάν επιθεώρηση και συμβουλές. Είμαστε διαθέσιμοι όλο το 24ωρο για οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 99623363, 22311698

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς!