Απωθητικά στην Κύπρο

   

Απωθητικά

Απαλλαγείτε από τα πτηνά και τα φίδια σε όλη την Κύπρο.

απωθητικά κύπρος

Ευτυχώς ή δυστυχώς, τα πουλιά δεν είναι τόσο ασφαλή όσο φαίνονται. Πολλές φορές, ακόμη και τα πιο “αθώα” πουλιά, όπως για παράδειγμα τα περιστέρια, δημιουργούν προβλήματα καθώς τα με περιττώματα τους έχουν παθογόνους μικροοργανισμούς. Πέρα από θέμα υγείας, δημιουργούν και αισθητικά προβλήματα. Έχουν την γνωστή σε όλους συνήθεια να κάθονται πάνω σε μνημεία, αγάλματα κλπ. καθώς και προεξοχές στεγών. Αυτό δημιουργεί μια άσχημη εικόνα, καθώς πέρα από την παρουσία τους, που είναι ήδη αρκετά ενοχλητική, αφοδεύουν παντού και βρομίζουν πλατείες και δρόμους.

Η απώθηση πουλιών όπως τα περιστέρια μπορεί να γίνει μέσω της τοποθέτησης συρμάτινων σπιράλ ή χορδών, ειδικών απωθητικών ακίδων, αλλά και άλλα όπως διάφορες συσκευές με υπερήχους οι κραυγές από αρπαχτικά πουλιά που τα διώχνουν.

Σχετικά με τα φίδια, τις γάτες και τους σκύλους, καταρχάς θα πρέπει να επισημανθεί ότι απαγορεύεται η θανάτωση τους καθώς δεν αποτελούν εχθρούς υγειονομικής σημασίας. Η απώθηση των ζώων αυτών, όποτε η παρουσία τους κριθεί ανεπιθύμητη γίνεται με διάφορους τρόπους μετά από την μελέτη του χώρου από τον οποίο θέλετε να απομακρυνθούν, από κάποιο ειδικό της Fly Pest Control.

Απωθητικά στην Κύπρο

Η Fly Pest Control προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες σχετικά με τα Απωθητικά στην Κύπρο. Μην διστάσετε να μας καλέσετε για μια δωρεάν επιθεώρηση. Οι ειδικοί της Fly Pest Control θα είναι κοντά σας για να σας βοηθήσουν  σε κάθε πρόβλημα. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς.